FLORIDA
Ingatlanközvetítõ Iroda
fõoldal | kapcsolat | www.egeringatlanok.hu

Keresés

Azonosító:
Típus:

Város:
Városrész:

méret (m2): -
szoba (db): -
ár (MFt.): -

Családi házak eger és vonzáskörzete
B-3182
 
Ingatlan eladási ára: 81.0 millió Ft
Megye: Heves
Város: Eger
Városrész: Hajdú-hegy
Tájolás: K-D-Ny
Ingatlan adatok
Ház típusa: családi ház
Lakóterület: 196 m2
Telek területe: 788 m2
Szoba: 5
Fûtés: gázcirko
Terasz: van
Parkolás: Garázsban
Építõanyag: tégla
Leírás
A ház 1991-ben épült Eger legszebb kertvárosi részén a Hajdú-hegyen egy zsákutcában. A kertben 10, 18, 20 éve ültetett fák, csobogó, biológiai egyensúllyal rendelkező, halaknak, békáknak, vízi növényeknek otthont adó tó és sok, sok zöldfelület jelenti a frissességet. Itt kapott helyet egy faház is, amibe kényelmesen elférnek a kerti szerszámok és a szezononkénti 8-10 köbméter kandallóba való tűzifa.
A ház alsó szintjén beépített szekrények, a külön helyre épített mosókonyha, az elkülönített kazánház és egy borospince, valamint két garázs kapott helyet. A kert szintjén található a nappali, ahonnan hat erkélyajtón át juthatunk egy napárnyékolóval védett teraszra. Itt a konyha, a spejz, az étkező, egy dolgozószoba, egy WC és a multifunkcionális zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba.
A tetőtérben három hálószoba, az egyikben beépített szekrények, egy nappali, WC, fürdőszoba található.
A legfontosabb belső méretek közül külön meg kell említeni a 38 négyzetméteres nappalit, a 27 négyzetméteres terasszal. A dolgozószoba, valamint a hálószobák 12 négyzetméteresek, a borospince 21 négyzetméter, a garázsok átlag méretűek.
A belső lépcsők észrevehetetlenek, a nappali felett osztott galériaként egy híd ível át. A házat a kertfelőli részen egy télikert zárja le.
2007–ben, egy teljes körű felújítás kapcsán, kicserélték a nyílászárók jelentős részét, a két fürdőszobát, s a konyhát burkolattal együtt. Akkor került beépítésre az új Vaillant gázkazán, a 14 kilowattos kályhának megfelelő kandalló, mely az egész házat képes befűteni, a hőtárolós víztároló, valamint a vízlágyító berendezés. Ekkor kapott a ház egy külső hőszigetelést, valamint egy külső színezést, s egy teljesen új kerítést, két elektromos kapuval, s elektromos garázsajtókkal, a gépkocsi, valamint a gyalogos bejáróknál pedig horvát mészkő burkolatot.
A kandalló és a ma is nagyon korszerűnek számító warm-rendszerű padlófűtés együttesen alacsony fűtésszámlát jelent.
A házat kívülről kamera rendszer, belülről biztonsági szolgálathoz bekötött riasztó rendszer védi.

Vissza a listához